Fit-over briller til natkørsel "Clear" (Str. XL)

99,00 kr
179,00 kr
Du sparer: 80,00 kr
  Gratis fragt ved 299 kroner
  30 dages fuld returret

Produktinfo

Fit-over briller til natkørsel, som sættes over din egen brille.

Modellen har gule linser og skildpaddebrunt stel. Perfekt til kørsel om aften, tidlig morgen og nat, hvor brillen fjerner refleksioner og genskin fra modkørende biler og våde veje. Også ideel til tåget og diset vejr.

En pålidelig, rummelig og holdbar fit-over natkørebrille i et afrundet design, som lukker effektivt af for lys i alle retninger. Passer over de fleste store briller.

Størrelse: XL
Køn: Unisex


14,3 cm

4,8 cm
 
 

Bemærk: Målene er indvendige. Når du måler din egen brille, skal du måle udvendigt. Dine egne mål skal være lig med eller mindre end de opgivne mål på denne model. Se evt. vores guide her: Find din brillestørrelse

Anbefalinger til dig

✓ Polariseret ✓ Fuld UV-beskyttelse ✓ CE-mærket

Er du i tvivl om denne brille passer? Prøv vores guide:
Find din brillestørrelse

Billigst

Briller i rigtig god kvalitet behøver slet ikke koste en formue. Vi sørger for at holde udgifterne på et absolut minimum, og derfor finder du Danmarks billigste briller her hos os!

Hurtigst

Vi har dag-til-dag-levering. Bestil inden kl. 13 i hverdagen, og du har din pakke allerede tidligt næste morgen. Vi leverer også lørdag, hvis du bestiller fredag.

Kvalitet

Vi sælger kun briller, som vi kan stå 100 % inde for. Hvis kvaliteten ikke er i top, kommer de ikke med i vores sortiment. Du er derfor sikret gode, holdbare briller, når du køber dem her.

Fuld retur uden brok

Skulle du fortryde dit køb, får du pengene tilbage uden bøvl og brok. Vi har en rigtig simpel returproces, og vi står klar til at hjælpe. Læs mere her.