Fit-over solbriller til at sætte uden på briller "Energy" (Str. M)

99,00 kr
169,00 kr
Du sparer: 70,00 kr
  Gratis fragt ved 299 kroner
  30 dages fuld returret

Produktinfo

Fit-over solbriller til at sætte uden på briller. Modellen har blå linser med spejlrefleks og sort stel.

De polaroide linser fjerner effektivt genskin og refleksioner. Brillen egner sig derfor godt til kørsel, hvor du undgår blænding af solen.

Designet er flot og klassisk. Modellen er flad og ligner utrolig meget en almindelig solbrille. Størrelsen er mellemstor, og brillen passer over små, almindelige og mellemstore briller - også selvom de har kraftigt stel.

Kvaliteten af denne model er rigtig god, og de blå linser giver et fedt, sporty look.

Størrelse: M
Køn: Unisex

 

Produktmål


14,8 cm

4,5 cm
 
 

 

Bemærk: Målene er indvendige. Når du måler din egen brille, skal du måle udvendigt. Dine egne mål skal være lig med eller mindre end de opgivne mål på denne model. Se evt. vores guide her: Find din brillestørrelse

Anbefalinger til dig

Billigst

Briller i rigtig god kvalitet behøver slet ikke koste en formue. Vi sørger for at holde udgifterne på et absolut minimum, og derfor finder du Danmarks billigste briller her hos os!

Hurtigst

Vi har dag-til-dag-levering. Bestil inden kl. 13 i hverdagen, og du har din pakke allerede tidligt næste morgen. Vi leverer også lørdag, hvis du bestiller fredag.

Kvalitet

Vi sælger kun briller, som vi kan stå 100 % inde for. Hvis kvaliteten ikke er i top, kommer de ikke med i vores sortiment. Du er derfor sikret gode, holdbare briller, når du køber dem her.

Fuld retur uden brok

Skulle du fortryde dit køb, får du pengene tilbage uden bøvl og brok. Vi har en rigtig simpel returproces, og vi står klar til at hjælpe. Læs mere her.