Polaroid solbriller fit over "Rider" (Str. XL)

149,00 kr
199,00 kr
Du sparer: 50,00 kr
  Gratis fragt ved 299 kroner
  30 dages fuld returret

Produktinfo

Polaroid solbriller fit over til at sætte uden på dine egne briller. Modellen har blank sort stel og sorte linser.

Brillen her er det nyeste inden for fit-overs. Den er designet på en utrolig stilfuld måde, så den ligner fuldstændig en almindelig solbrille, når du har den på. Den er meget tynd, men udført på en måde, så den alligevel rummer selv store briller med kraftigt stel uden problemer.

Kvaliteten på denne model er den absolut bedste på markedet. Følelsen af brillen og den måde stængerne bevæges på, er super lækker. Du får virkelig en holdbar og elegant fit over solbrille til de næste mange år.

Passer til både mænd og kvinder. Dækker over både mellemstore og de største briller.

Størrelse: XL
Køn: Unisex

 

Produktmål


14,5 cm

5,0 cm
 
 

Bemærk: Målene er indvendige. Når du måler din egen brille, skal du måle udvendigt. Dine egne mål skal være lig med eller mindre end de opgivne mål på denne model. Se evt. vores guide her: Find din brillestørrelse

Anbefalinger til dig

Billigst

Briller i rigtig god kvalitet behøver slet ikke koste en formue. Vi sørger for at holde udgifterne på et absolut minimum, og derfor finder du Danmarks billigste briller her hos os!

Hurtigst

Vi har dag-til-dag-levering. Bestil inden kl. 13 i hverdagen, og du har din pakke allerede tidligt næste morgen. Vi leverer også lørdag, hvis du bestiller fredag.

Kvalitet

Vi sælger kun briller, som vi kan stå 100 % inde for. Hvis kvaliteten ikke er i top, kommer de ikke med i vores sortiment. Du er derfor sikret gode, holdbare briller, når du køber dem her.

Fuld retur uden brok

Skulle du fortryde dit køb, får du pengene tilbage uden bøvl og brok. Vi har en rigtig simpel returproces, og vi står klar til at hjælpe. Læs mere her.