Fit-over solbriller uden på briller "Guard" (Str. XL)

99,00 kr
179,00 kr
Du sparer: 80,00 kr
  Gratis fragt ved 299 kroner
  30 dages fuld returret

Produktinfo

Fit over solbriller til at sætte uden på dine egne briller.

Modellen har sort stel og sorte linser, som giver dig det skarpeste udsyn. De polaroide linser fjerner også effektivt genskin og forhindrer blænding, samtidig med at de højner kontrasten. Sikrer dig derfor et klart billede af omgivelserne, selv ved lavthængende sol.

Brillen gør sig godt til bilkørsel, men kan også bruges for eksempel på stranden, i haven eller til udendørs sport.

En rummelig og holdbar fit-over solbrille i et strømlinet design, som lukker effektivt af for lys i alle retninger. Passer over store briller.

Størrelse: X-large
Køn: Unisex

 

Produktmål


14,3 cm

4,8 cm
 
 

Bemærk: Målene er indvendige. Når du måler din egen brille, skal du måle udvendigt. Dine egne mål skal være lig med eller mindre end de opgivne mål på denne model. Se evt. vores guide: Find din brillestørrelse

Anbefalinger til dig

Billigst

Briller i rigtig god kvalitet behøver slet ikke koste en formue. Vi sørger for at holde udgifterne på et absolut minimum, og derfor finder du Danmarks billigste briller her hos os!

Hurtigst

Vi har dag-til-dag-levering. Bestil inden kl. 13 i hverdagen, og du har din pakke allerede tidligt næste morgen. Vi leverer også lørdag, hvis du bestiller fredag.

Kvalitet

Vi sælger kun briller, som vi kan stå 100 % inde for. Hvis kvaliteten ikke er i top, kommer de ikke med i vores sortiment. Du er derfor sikret gode, holdbare briller, når du køber dem her.

Fuld retur uden brok

Skulle du fortryde dit køb, får du pengene tilbage uden bøvl og brok. Vi har en rigtig simpel returproces, og vi står klar til at hjælpe. Læs mere her.