Clip on nat kørebriller

Her har du vores udvalg af clip on nat kørebriller. Alle vores modeller har polaroide linser, som effektivt mindsker eller helt fjerner generende refleksioner og genskin. Nemme at sætte på, perfekte til bilkørsel ved lyssvage forhold.

I tvivl om størrelsen? Se vores guide: Find din brillestørrelse.

-43%
169,00 DKK
298,00 DKK
Du sparer: 129,00 DKK
-34%
99,00 DKK
149,00 DKK
Du sparer: 50,00 DKK

Vi har også:

 

Klips på solbriller til natkørsel

Vi fører et godt udvalg af klips på solbriller til natkørsel, og du finder dem alle sammen lige her. Solbriller til natkørsel har længe været kendt og brugt af folk, som kører bil ved lyssvage forhold, for eksempel racerkørere eller langturschauffører. De polaroide linser skærper kontrasten og giver ro til øjnene, samtidig med at de modvirker refleksioner og fjerner genskin fra våde eller blanke overflader. Det er tit lyset fra modkørende bilister, eller måske vandpytter på regnvåde veje, som generer folk, der kører bil i mørke og måske i forvejen døjer med at se eller lider af natteblindhed. Her har klips på solbriller til natkørsel været en hjælp til mange. Så hvis du er utryg ved at køre om aftenen, i tåge eller dis, eller på andre tidspunkter, hvor der ikke er meget dagslys – ja, så kan et par klips på solbriller til natkørsel måske være en hjælp til dig.

Clip on solbriller med gule glas

Hvis du leder efter clip on solbriller med gule glas, så har du nu fundet dem her hos os. De smarte, lette clip on solbriller med gule glas er super nemme at sætte på dine egne briller, så du sparer pengene på en solbrille med styrke hos optikeren. De vejer ingenting, og du bemærker dårligt, at de sidder der. De passer til stort set alle briller, hvis bare du finder den størrelse, der passer bedst til dine mål. Og så kan de vippes op i panden takket være en lille fjeder, som holder dem på plads. Egner sig perfekt til bilkørsel tidligt om morgenen, om aftenen eller natten, hvor du sikkert oplever at blive blændet af modkørende bilister. De virker også rigtig godt hvis vejret er meget overskyet eller tåget. Fungerer også rigtig fint til andre udendørs aktiviteter ved lyssvage forhold, for eksempel fiskeri eller sejlads. Prøv dem i dag og oplev selv hvorfor mange bruger dem!

Klips på solbriller med gult glas

Prøv vores klips på solbriller med gult glas i dag, hvis du ofte kører bil eller færdes udendørs ved tidlig morgen- eller aftenstid, eller i kraftig tåge og diset vejr. Rigtig mange trafikanter, som bruger mange timer på vejene, sværger til klips på solbriller med gult glas som en rigtig skøn løsning til når mørket begynder at falde på. De er utroligt nemme at sætte på dine briller, og du behøver ikke bekymre dig om at de bliver væk, for du kan altid bare vippe dem op i panden. Så hvis du for eksempel kører lastbil, bus, taxi eller anden form for transport, og du har svært ved at se tydeligt, når lysforholdene er svage, så burde du måske overveje at prøve en clip on med gult glas. De har også den fordel, at linserne er polariserede, hvilket vil sige, at de fjerner genskin og refleksioner, for eksempel fra modkørende biler eller når asfalten bliver våd i regnvejr. Du finder dem lige her hos BilligBrillen til markedets bedste priser!

BilligBrillen.dk

Sdr Alle 63

9760 Vrå

Danmark

CVR 34 83 37 37

Find os på
Betalingsmetoder
paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo
Tilmeld nyhedsbrev