Clip-on Solbriller Polaroid "Mirage" (Str. XL)

99,00 kr
129,00 kr
Du sparer: 30,00 kr
  Gratis fragt ved 299 kroner
  30 dages fuld returret

Produktinfo

Clip-on solbriller polaroid til at sætte på dine egne briller.

Modellen har sølvfarvede linser med smart spejlrefleks og sølvfarvet stel. Det nyeste inden for clip-on solbriller. Modellen har rigtigt stel og ligner fuldstændig en almindelig solbrille, når du sætter den på. Den er samtidig meget let og passer til langt de fleste briller. Klæder både mænd og kvinder.

De polaroide linser blokerer effektivt for genskin og forhindrer blænding. Samtidig sikrer de optimalt udsyn med forhøjet kontrast og giver dine øjne ro. Egner sig godt til kørsel, men kan også bruges til fritidsaktiviteter som fiskeri, sport, strandture eller cykling.

Størrelse: X-Large
Køn: Unisex

 

Produktmål


13,8 cm

1,2 cm

6,2 cm

5,0 cm
 


Bemærk:
Når du måler din egen brille, bør du vælge den clip-on, som ligger tættest på målene. Se evt. vores guide her: Find din brillestørrelse

Anbefalinger til dig

Billigst

Briller i rigtig god kvalitet behøver slet ikke koste en formue. Vi sørger for at holde udgifterne på et absolut minimum, og derfor finder du Danmarks billigste briller her hos os!

Hurtigst

Vi har dag-til-dag-levering. Bestil inden kl. 13 i hverdagen, og du har din pakke allerede tidligt næste morgen. Vi leverer også lørdag, hvis du bestiller fredag.

Kvalitet

Vi sælger kun briller, som vi kan stå 100 % inde for. Hvis kvaliteten ikke er i top, kommer de ikke med i vores sortiment. Du er derfor sikret gode, holdbare briller, når du køber dem her.

Fuld retur uden brok

Skulle du fortryde dit køb, får du pengene tilbage uden bøvl og brok. Vi har en rigtig simpel returproces, og vi står klar til at hjælpe. Læs mere her.