Briller til natkørsel

Her finder du vores udvalg af briller til natkørsel, også kaldet natkørebriller. De polaroide linser fjerner effektivt genskin og refleksioner, samtidig med at de skærper kontrasten. Derfor egner briller til natkørsel sig godt til kørsel under svage lysforhold, som for eksempel aften/nat eller ved tåge og dis.

-30%
119,00 kr
169,00 kr
Du sparer: 50,00 kr
-20%
119,00 kr
149,00 kr
Du sparer: 30,00 kr
-30%
119,00 kr
169,00 kr
Du sparer: 50,00 kr
-20%
119,00 kr
149,00 kr
Du sparer: 30,00 kr
-34%
99,00 kr
149,00 kr
Du sparer: 50,00 kr
-33%
199,00 kr
298,00 kr
Du sparer: 99,00 kr
-41%
199,00 kr
338,00 kr
Du sparer: 139,00 kr
-41%
199,00 kr
338,00 kr
Du sparer: 139,00 kr

Vi har også:

 

Polariserede briller til natkørsel

Her finder du et stort udvalg af polariserede briller til natkørsel. Døjer du med at blive blændet af modkørende bilister om aftenen eller natten? Er du generet af den lavthængende sol om efteråret? Og har du svært ved at se striberne på vejen, når den er våd af regn? Så kan et par briller til natkørsel måske være din løsning. Polariserede briller til natkørsel er basalt set solbriller, hvor toningen i glasset er gul/orange i stedet for brun/sort. Fordi linsen er polariseret, fjerner natkørebriller effektivt genskin og refleksioner, præcis ligesom en almindelig solbrille ville gøre det. Forskellen er bare, at den lysere toning tillader mere lys at slippe igennem glasset og ind til din nethinde. Derfor egner polariserede briller til natkørsel sig rigtig godt til kørsel under svage lysforhold. Det kan for eksempel være om natten eller aftenen, ved skumringstid eller tidlig morgen, men også ved for eksempel kraftig tåge eller diset vejr. Nogle oplever også, at polariserede briller til natkørsel hjælper på dage, hvor der er kraftige skyer, men alligevel for dunkel belysning til almindelige solbriller. Derfor er polariserede briller til natkørsel ikke bare perfekte til natkørsel, men også aften, morgen og i tåget vejr.

Kørebriller til natkørsel

Vi fører et bredt udvalg af polariserede briller til natkørsel. Hvad end du har brug for et par almindelige polariserede briller til natkørsel, eller du bruger briller i forvejen og derfor kan have gavn af en clip-on eller fit-over model, så finder du det lige her. Alle vores polariserede briller til natkørsel har polaroide linser, hvilket vil sige, at glasset effektivt fjerner refleksioner og genskin fra for eksempel regnvåde veje eller modkørende billygter under lyssvage forhold. Dette bevirker at du ikke bliver blændet og føler dig mere sikker i trafikken når du bruger polariserede briller til natkørsel. Fit-over natkørebriller er briller, som du tager på over din egen brille. Alle vores modeller er udført i strømlinet design, så de ikke fremstår store eller klodsede, og vi har dem i alle de størrelser, du måtte have brug for. Clip-on natkørebriller er beregnet til at klipse på dine egne briller, og clip-on’en kan herefter nemt vippes op i panden eller afmonteres igen når du er færdig med at bruge dem. Her i denne kategori finder du dog almindelige polariserede briller til natkørsel.

Natkørsel briller

Alle vores natkørebriller har polariserede linser i gule eller orange toninger. Vi fører kun den bedste kvalitet og tilbyder alle vores natkørebriller til virkelig gode priser. Natkørebrillerne behøver ikke kun at være til natkørsel, men kan også bruges til for eksempel sport, fiskeri, golf, cykling eller andre udendørs aktiviteter. Ravsøgere bruger også natkørebriller, da UV-filteret er en fordel. Natkørebriller har altid god effekt under lyssvage forhold, ved skumringstid eller tusmørke, ved kraftig dis eller tåge, da de polariserede glas i natkørebrillerne skærper kontrasten af omgivelserne og forhindrer, at du bliver blændet af skarpe lyskilder, som for eksempel modkørende billygter. Det er naturligvis individuelt hvor meget effekt man føler af polariserede briller til natkørsel, men at dømme ud fra hvor udbredte natkørebriller efterhånden er, kan det ret tydeligt ses, at langt de fleste oplever en positiv effekt ved at bruge natkørebriller. Hvis du døjer med at se under lyssvage forhold, eller hvis du oplever at blive blændet af modkørende bilister om aftenen og natten, så anbefaler vi at du prøver et par polariserede briller til natkørsel. Måske kan et par natkørebriller gøre dig mere tryg i trafikken!