Blue light briller

Her finder du vores udvalg af blue light briller – kaldes også skærmbriller. Vores blue light briller har et særligt filter, som blokerer for det usynlige blå lys, der udsendes af skærme, som fx på mobil, tablet eller computer. De beskytter dermed dine øjne og sikrer dig en sund søvnrytme.

Valentins Dag rabat lige nu: Køb 2 Blue Light Briller og Spar 20%
(Rabat bliver fratrukket automatisk)

Vi har også:

 

Blue light briller uden styrke i høj kvalitet

Alle vores blue light briller uden styrke er udført i moderne designs og holder en virkelig høj kvalitet. Du har sikkert set andre blue light briller til salg rundt omkring på nettet, og måske tænker du, at fordi vores ligger i den lave ende af prisskalaen, er kvaliteten nok også derefter – men det er simpelthen ikke rigtigt. Vi fører kun blue light briller uden styrke af den højeste kvalitet her hos BilligBrillen. Hvis en given model ikke lever op til vores krav, kommer den ganske enkelt ikke med i sortimentet. Derfor kan du være sikker på, at du får et par flotte blue light briller uden styrke, som vil holde dig i mange år, når du køber den her hos os. Det står vi nemlig inde for. Og vi holder strenge krav til vores producenter, så du har dansk garanti for god kvalitet. Prøv selv et par af vores blue light briller uden styrke i dag og oplev vores høje standard.

Blue light briller med styrke får du her

Vi fører blue light briller med styrke til dig, som bruger læsebriller, og samtidig gerne vil beskytte dine øjne mod det skadelige blå lys fra skærme. Hvis du døjer med at læse på fx mobil eller computerskærm uden briller med styrke, så finder du løsningen her. Vores blue light briller med styrke fungerer nemlig præcis som dine almindelige læsebriller – bortset fra, at deres linser også indeholder det særlige blue light filter, som frasorterer den usynlige del af blålysspektret, altså de blue light stråler, som udsendes af skærme, men som vores øjne ikke kan opfatte. Bare fordi vi ikke kan se det blå lys direkte betyder det bestemt ikke, at det ikke har en effekt på vores øjne, vores helbred og vores søvnrytme. Flere og flere studier tyder nemlig på, at for meget blue light i løbet af dagen sender forvirrende signaler til vores hjerner, som ikke kan finde ud af hvad tid på døgnet, det er – og det er derfor, at problemer som søvnforstyrrelser eller manglende træthed opstår. Undgå dette med et par blue light briller med styrke!

Anti blue light briller til overkommelige priser

Vi fører anti blue light briller til markedets nok bedste priser, og det gør vi fordi vi ikke mener, at anti blue light briller behøver koste mere end nødvendigt. Hvis man finder de rette producenter, sikrer sig den rette kvalitet, og forhandler de rigtige produktionspriser, så kan det nemlig sagtens lade sig gøre at fremstille anti blue light briller uden de skal koste en jetjager. Og det er præcis, hvad vi har gjort. Vi satte os for at opfylde denne mission, fordi vi brænder for at bringe dig så prisvenlige anti blue light briller som overhovedet muligt. Vi mener nemlig ikke, at anti blue light briller, som beskytter dit syn, din søvn og dit helbred, skal være noget, som koster kassen. Det burde være noget, alle har råd til. Derfor har vi banket prisen i bund på vores anti blue light briller, samtidig med at kvaliteten holder et virkelig højt niveau – faktisk lige så højt som mange af de andre, langt dyrere alternativer til anti blue light briller, du finder på markedet. Det vil vi gerne garantere!

Vi har Danmarks bedste blue light briller

Vi mener faktisk, at vi har Danmarks bedste blue light briller her hos BilligBrillen. De er både holdt i moderne designs og superhøj kvalitet. Samtidig har vi presset prisen ned på et absolut minimum, så du ikke behøver betale mere end det nødvendige for et par af de bedste blue light briller. Vi har skåret alle mellemled væk og forhandlet direkte med dygtige og kvalitetsbevidste producenter, og vi har fået aftaler i hus, som sikrer, at vi nu kan tilbyde dig Danmarks bedste blue light briller til Danmarks bedste priser. For bare få år siden ville ingen have troet det muligt, at de bedste blue light briller skulle komme ned i nærheden af det prisleje, som vi fører dem i. Men vi var fast besluttede på at gøre en forskel for dig, og derfor kan du nu købe de absolut bedste blue light briller her hos os. Til dig som er prisbevidst, men ikke vil gå på kompromis med kvalitet.

 

Køb blue light briller og beskyt dine øjne i dag