Vista | Blue light aften

199,00 kr
  Gratis fragt ved 350 kroner
  30 dages fuld returret

Blue light aften briller med 75% bluelight blocking. Benyttes efter mørkets frembrud. Beskytter dine øjne mod stråling fra alle slags skærme.

Meget populær aften blue light brille i god kvalitet, en af vores bedst sælgende modeller. Blokerer for hele spektret af usynligt blåt lys. 

Modellen er lavet i et flot, ovalt design som er meget moderne lige nu og passer godt til både mænd og kvinder. Det er meget stilrent og simpelt. Den sorte farve gør at brillen passer til alle hår- og øjenfarver. Stellet har indbygget fjedresystem, og brillen passer derfor til de fleste størrelser. 

Det særlige anti blå lys filter i linserne blokerer for de usynlige, blå stråler, som udsendes af alle slags skærme, fx computer, mobil, tv og tablet. Hvis du udsætter dine øjne for meget blå stråling, kan det let forstyrre din døgnrytme og lede til søvnbesvær. Ved at bruge søvnbriller forhindrer du den skadelige effekt ved blå stråling fra skærme. Brug blue light aften briller efter mørkets frembrud for optimal effekt.

Blue light blocking: Alle vores blue light aften briller blokerer 75 % af det blå lys fra skærme.

Guide til brillemål
13,6 cm
Guide til brillemål
1,3 cm
Guide til brillemål
14,7 cm
Guide til brillemål
5,2 cm
Guide til brillemål
4,6 cm

 

Passer godt til disse ansigter

Ansigtsform briller
Ansigtsform briller
Ansigtsform briller
Ansigtsform briller
Ansigtsform briller

Pakketilbud
199,00 kr
+
-25%
149,00 kr
199,00 kr
Du sparer: 50,00 kr
=
348,00 kr
398,00 kr
Du sparer: 50,00 kr

Anbefalinger til dig

Billigst

Briller i rigtig god kvalitet behøver slet ikke koste en formue. Vi sørger for at holde udgifterne på et absolut minimum, og derfor finder du Danmarks billigste briller her hos os!

Hurtigst

Vi leverer på 1-2 hverdage. Bestil inden kl. 13, og vi sender din pakke af sted samme dag. I langt de fleste tilfælde har du den allerede dagen efter.

Kvalitet

Vi sælger kun briller, som vi kan stå 100 % inde for. Hvis kvaliteten ikke er i top, kommer de ikke med i vores sortiment. Du er derfor sikret gode, holdbare briller, når du køber dem her.

Nem og billig retur

Skulle du fortryde dit køb, får du pengene tilbage uden bøvl og brok. Du kan købe billig returlabel af hos, og vi står altid klar til at hjælpe. Læs mere her.